Oplever du, at dine nøgler ofte bliver væk, selvom du har samling på dem med en nøglering? Med en keyhanger kan du holde endnu bedre styr på dine nøgler, som du tilmed kan hænge rundt omkring halsen. Selvom mange synes, at en keyhanger omkring halsen kan være kikset, er mange variationer af keyhangers i øjeblikket højeste mode. I denne artikel kan du læse mere om de mange modetendenser indenfor keyhangers samt få tips til, hvordan du bedst muligt kan style din keyhanger.

Keyhanger med holdbar læderrem

Læder et meget holdbart materiale og er tilmed topmoderne lige nu. Giv dit outfit et råt og stilrigtigt look ved at hænge en læder keyhanger omkring halsen. Læder keyhangers fås tilmed i forskellige farver, hvor det specielt er den mørkebrune- og sorte læderfarve, der er populær. Du kan på internettet købe læderremme med dit navn skrevet i læderet, hvilket giver din keyhanger et personligt look. Tilmed er det aldeles praktisk, at din keyhanger oplyser omkring dit navn, da den her ville være lettere at finde igen, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

Hvis du ikke ønsker at bære din keyhanger omkring halsen, kan du sagtens bære den i lommen. Her vil din keyhanger blot fungere som en større og mere praktisk nøglering, som har sværere ved at forsvinde i lommen.

Keyhanger med logo

Er du en dedikeret fan af et fodboldhold eller måske et sportstøjsmærke? Mange fodboldklubber og sportstøjsmærker laver keyhangers med deres eget logo. En super smart idé, hvis du vil vise omverdenen, at du støtter op om et fodboldhold eller andet. Der er ligeledes mange firmaer, som laver keyhangers med logo. Hvis du ønsker at støtte din egen arbejdsplads, kan du ligeledes købe deres keyhanger og herigennem reklamerer for arbejdspladsen til hverdag. Du kan ligeledes bære denne form for keyhanger om halsen som et smart og praktisk accessorie.

Pift din keyhanger op med et accessory

Hvis du synes, at din keyhanger er en smule kedelig, kan du ligeledes pifte den op med et accessory eller en nøglering. Her er pelsnøgleringen meget moderne, og disse vil tilføje et smart og moderigtigt look til din keyhanger. Du kan købe pelsnøgleringene i mange farver, størrelser og prisklasser på internettet. Du kan ligeledes pifte din keyhanger op med dit ynglings fodboldholds logo eller din ynglings Disney figur. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation